Szeretné lakását felújítani? Egyedi konyhát szeretne?
Hívjon minket bizalommal!

06 20 464 44 16

Burkolás

stekor-szolgaltatas-burkolas

Vállalunk kül- és beltéri burkolásokat, terasz, díszkő, dísztégla, járólap és csempe burkolatok készítését.

Fürdőszoba burkolás a bontástól a vakolásig, a járólap alatti betonozás és járólap lerakása, WC és más mellékhelyiségek burkolása, konyhák járólapozása, és az oldalfal csempézése, nappalik, kandalló  mediterrán téglával való díszítése, grill pult készítése és egyéb díszítő elemek felrakása. Épített zuhanytálca, épített mosdó készítése és burkolása.

Kandalló:
Egy kandalló fantasztikus látvány- és hangulati elem bármely otthonban és bármely lakberendezési stílushoz. Elhelyezés, kialakítás szempontjából lehet egyszerűen funkcionális vagy a lakás dísze is.

Grill pult:
Kerti grill és kerti pult építése bontott téglából.

Falburkolat:
A nappali falait borító falburkolat  extra  eleganciát és stílust kölcsönöz ennek a központi helyiségnek.

Fürdőszoba, kád burkolása:
Kedvelt csempe-pótló megoldás, a szintén természetes hatású, de vízálló faburkolatok használata a fürdőszobában. Mindenképpen olyan faanyagot kell választanunk, amik jól tűrik a vizet és a párát. Ezek elsősorban a trópusi fafajták (ipe, iroko, caslin, merbau, teak stb.) Ahhoz, hogy a nedvességet jól bírják, ezeket a fákat gyakran hőkezelésnek és olajozásnak is alávetik. Ez a burkolat azonban bármennyire is esztétikus és hangulatos, nyilvánvalóan nem tartozik a legolcsóbb megoldások közé.

Ajánlatkérés
Elolvastam és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalókat.

A www.stekor.hu weboldal, továbbá Honlap, üzemeltetője a Stekor Kft., továbbá Üzemeltető garantálja, hogy a látogatók és Felhasználók személyes és egyéb adatait, információkat bizalmasan kezeli, a hatályos magyar jogszabályokat betartja. Az adatkezeléskor az Adatvédelmi Törvénynek (1992. évi LXIII. tv) megfelelően jár el.

Adatkezelés nyilvántartási szám:NAIH-63335/2013

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető nem felel az irányításán kívül álló eseményekből, mint a weboldal használatából, vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történő megváltoztatásából, vírusok okozta szoftverhibából, az internetes hálózat hibájából, és egyéb technikai jellegű hibákból eredő károkért illetve hátrányért.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A Stekor Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Stekor Kft. Online a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!